The moment


I believe in nothing But the beating of our hearts

Sitter och lyssnar på en av mina Spotify spelistor. Hultan Track. Det är bara artister som kommer till Hultsfredsfestivalen, måste ju lyssna in låtarna innan man åker. Det är mindre än 2 veckor kvar nu. Längtar så sjukt mycket.

Just det ja. Jag var på Pier Pressure i söndags. The Sounds, 30 Seconds to Mars och Paramore va sjukt bra. Riktigt imponerad av deras röster live och dom hade en sådan sjuk publiknärvaro. Kommer att få se 30 Seconds to Mars igen på hulstan. Åh Jared Leto, trots den rosa mohaken är du sjuk snygg ändå. Deras senaste album This Is War är imponerande.
Låtar som: 100 Suns, Kings and Queens, This is War, Hurricane och även gamla klassikerna från första albumet Beautiful Lie: Kill, Beautiful Lie och From Yesterday Sjuk bra live.

FUJI FinePix AV100 svart

Köpte en digital kamera idag som jag kan använda när jag av någon anledning inte kan använda systemkameran.
Tänkte ta med den nu när jag åker på Hultsfredsfestivalen. Känner inte riktigt att jag vill utmana ödet och ta med min systemkamera dit. Ett riktigt kap skulle jag vilja säga.

Om du klickar här kommer du till sida jag köpte kameran på.


Now We Are Free

Mina poblem med att somna resulterade i ett självporträtt inspirerat av Antikens Grekland och Romariket.
Det jag hade i tankarna var framför allt filmen Gladiator, spelade även två av låttarna från filmen som jag älskar. Honor Him och Now we are free. En av mina top 10 filmer.


In the depth of the forestRSS 2.0