The meaning of love

Syster tänker jag kalla dig. Även om våran vänskap inte varit speciellt länge. Knappt ett år. Så har jag hittat något i dig som jag aldrig funnit i någon annan. En tvilling själ. Vi är både så olika och så himla lika på samma gång. Vi kompleterar varandra. Med dig kan jag vara mig själv på ett sätt som jag aldrig kunnat innan.

Jag vet att du lider även fast du inte visar det och jag lider med dig. För din smärta är min och jag skulle göra allt för att få dig glad på riktigt. Jag vet att det inte är mycket jag kan göra för att dämpa smärtan men jag kommer att försöka så mycket jag bara kan.

När något händer så finns det alltid folk som säger; "jag finns här". Folk man inte brukar prata med men även folk som man umgås med ibland. Visst existerar dom, det gör alla av jordens invånare. Du kan inte tar dom seriöst när dom säger det, för det gör inte jag, och jag tänker inte säga att  jag finns här för det vet du redan om. Det finns alltid folk som dras till andras olycka av flera oilka anledningar. Vissa vill hjälpa för att själva må bättre, vissa mår bra av att andra mår eftersom att deras egna liv inte verkar så trista, enkla och meningslösa, andra vill dra nytta av andras olycka, kanske för att själva få uppmärksamhet (M-style)  eller något annat bisarr anledning.

Jag säger hellre:
Jag tänker inte försvinna. Efter stormen kommer jag att stå kvar här som en klippa. Storm, vatten, universums alla kosmiska krafter kan inte få mig att flytta ett steg. Jag kommer aldrig sluta bry mig. Jag kommer alltid vara ärlig mot dig. Jag kommer alltid stötta dig. Jag tänker inte utnyttja dig. Jag vill ge tillbaka lika mycket som jag får.
Vet du varför? För jag älskar dig. Jag har lärt mig min läxa av att för lätt bry sig om folk. En läxa som var oundviklig men även svår att lära sig. Jag kan inte älska på det sättet jag en gång gjorde. Jag har tappat kärlek till gamla vänner p.g.a för lite tillit från båda håll. Jag har också lärt mig vad det menas med att älska. Dom orden kommer inte lätt över mina läppar eftersom jag vet priset man kan få betala om allt inte går rätt. Så nu säger jag inte de orden om jag inte är väldigt säker på att jag menar det. 

Det är inte bara det att jag vill finnas där för dig. Jag behöver dig också. Egoism är något som är en del av människans natur. Mer för vissa än för andra. Men en del av oss är behövande och jag behöver dig i mitt liv.
För ett liv utan dig skulle vara meningslöst, tråkigt och ensamt.

Jag älskar dig <3


KAPTEN RÖD - ENSAMHÄLLET

Från den djupaste dal till dom ljusaste dar
Jag säger till dig; du o jag klarar det ihop
färden är lång och bördan är stor
Men jag vet att, du o jag klarar det ihop
för den ena har styrka och den andra har mod

Du o jag klarar det ihop
vi går tillsammans mot en helt bataljon
Du o jag klarar det ihop

Ah dom säger; vart man än går är det ödsligt o kallt
så länge som man flyr från sitt kall
Men om ditt kall inte riktigt passar deras mall
gör dom allt för att få dig på fall

Oh dom övervakar dig, spioner finns överallt
för det sticker i deras ögon
att se dig bli stark, för dom är svagare
Man är klar som kristall, vad som än kommer vi kommer stå pall


Bokrecension

DEAN KOONTZ - VÄKTARE
Koontz stil är i klass med Stephen King. Jag som ett Kings-fan tycker att denna boken var grymt bra. Detta är en bok som i slutet av varje stycke skapar nya frågor. Frågor som gärna ligger kvar i huvudet efter man slutat läsa och som man grubblar på lite då och då. Det är både djupa frgåor och de lite mer ytliga.
Boken handlar i stora drag om genetikforskning. Då forskare kunnat korsa fram en hund med nästan lika mycket intelligens som en människa. Denna typ av bedrift kanske ligger i en snar framtid vad vet jag, men det är iaf inte så långt borta att man inte kan föreställa sig det. Forskning har både bra och dåliga sidor. Ljusa sidan är att dom lyckats med Golden Retrivern men den mörka sidan är att dom även lyckades med den s.k Outsidern. Outsidern är från grund och botten en apa/babian som dom korsat fram s att den är större, mer tänder, mer inteligens, klor och något så enormt ful. Hunden och outsiderna är varandras motsattser och dom har en mental länk som binder dom samman.
Boken börjar i skogen nät Travis som förlorat glädjen i livet stöter på hunden i skogen då den räddar honom från Outsidern. Travis förstår att denna hunden är speciell och bestämmer sig för att ta med honom hem. Han döper hunden till Einstein p.g.a dens intelligens. Samtidigt letar både polisen och outsidern efter hunden. Outsiderns mål är att förgöra hunden. Polisen försöker fånga Outsidern så den inte ska göra det den skapades för att göra, döda samtidigt som dom letar efter hunden. Även yrkesmördaren Vince letar efter retrivern. Så hela boken går ut på jakten på hunden.
Hos Travis finner Einstein en vän för livet. Han för också samman Travis med den blyga Nora och dom utvecklar en relation.

Boken handlar mycket om lojalitet och att göra det man själv tycker är rätt även om lagen säger något annat.
Mycket bra bok.
5 av 5 Kannor ;)

METALTOWN

Jag ska se Volbeat igen på Metaltown på fredag

 

Midsommar-firandet

Midsommar var väldigt speciell. Jag hade några av mina allra närmsta vänner runt mig, jag skaffade lite nya vänskapsband och kvällen var fylld av skratt tårar, galna upptåg, sprit och sommar känsla. Bästa var nog när jag ca klockan 04.30 när alla precis krypit ner i sina sängar, dear-ade Johan att bada och han sprang ner och hoppade i. Jag trodde aldrig att han skulle göra det. Idioten frös som ett as efter det.
Kajob, Nanna, Stina och Alex åkte hem dagen efter medans Johan, Anzen och jag stannade tills idag(måndag)
Lördan var nästan värre än själva midsommar, 3 liter vodka i en bag-in-box på 5 pers. Illa säger jag bara haha.

Tack för en kul helg <3Grattis Syster


WINNERS

Då är man hemma igen efter en helg i Uddevalla. Huden svider eftersom man varit ute i solen i flera dagar och man är trött och sliten, för lite sömn, för långa dagar och för mycket sol men så jävla värt. Runt halsen har man en guldmedalj och på sig har man en tröja där de står JUNICUPEN 2009 på framsidan och MÄSTARE på baksidan. Det är precis vad vi är mästare, jag och Jasna har coachat våra tjejer till första platsen i sin grupp. Jag är så stolt så de finns inte, äntligen får man resultat efter all tid man lagt ner. 
Bästa helgen på länge, men det är ju inte så konstigt. En hel helg med massa handboll, mycket sol, båttur till orust med andra tränare, domare och en stor räkbuffé. Massor med skratt, tårar, skador, glädje och ett och annat ögongodis.
Kan ju inte bli bättre


RSS 2.0