Vid första ögonkastet

Jag har fallit huvudstupa på det enda sättet jag kan. Trilogin The Hunger Games. Det bästa jag läst sedan trilogin om Härskarringen och Twiligt serien. Har precis läst klart andra boken Catching Fire och väntar på helspän efter tredje boken som kommer att släppas 24 augusti 2010. En lång och plågsam väntan må jag. Jag som är världens bokmal kommer inte kunna bli tillfredställd fullt ut av andra böcker fören jag fått läsa sista boken i serien om Hungerspelen.

Hunger Spelen är skrivna av Suzanne Colling och jag rekommenderar verkligen att läsa dom på engelska. Det är samma typ av lättlästa engelska som Stephenie Mayer använder sig av i sina Twilight böcker. Det som allt kretsar kring är våran huvudperson Katniss Everdeen som söits från sin fattiga vardaf som familjens överhuvud och försörjare in i ett farligt spel med dödlig utgång.Jag säger bara LÄS LÄS LÄS!!!


Dock Ögon

Jag hade tänkt via hur jag gjorde mina ögon på min dock bild från tidigare i veckan. Det finns massor med olika sätt för att få samma effekt men man måste anpassa sig efter bilden man hr som underlag.

Orginal Ögonen:


STEG 1
Det absolut första du ska göra är att skapa ett nytt lager, jag döpte mitt till Ögon grund.Måla en vit linje längst in vid ögonfranskanten på under locken.STEG 2
Måla ögon fransar för hand eller ladda ner brushes med ögonfransar och placerade ut dom så att det passade ögonformen på ett eller flera nya lager.

STEG 3
Välj en vanlig borste, anpassa den efter ögat, en grå färg (KOD: 515d5c) och måla på ett nytt lager. Täck hela irisVälj sedan lagerinställning mättnadDå ska det bli så här:


STEG 4
Skapa ett nytt lager och måla precis som i steg 3 fast med en blå färg (KOD:3e7371)Välj sedan lagerinställning Färgskugga


Då ska det bli så här:


STEG 5
Skapa ett nytt lager och färglägg ställen där du vill ha skuggor med färgen (KOD:6e8e96)välj sedan lager inställning Multiplicera och opacitet 71%Då ska det se ut så här:


STEG 6

Måla skuggor med denna färgen (KOD:2c4149) och välj sedan lagerinställning täcka över och opacitet 28%Skillnaden kommer inte att vara stor men det kommer göra skillnad i längdenSTEG 7

Skapa ett nytt lager och måla en tunt linje mellan ögat och undre franskanten och i pupillen. När du gjort det välj lagerinställning Täcka över och opacitet 49%STEG 8

Skapa ett nytt lager och väl fär vit. fyll i glänset i ögatSTEG 9

Som sista tutchen måla med en vit färg med låg opacitet och fyll i ögonvitan.

RESULTATUte på nattliga äventyr


RSS 2.0