Never ending as the sea


En riktigt gammal bild. Men fortfarande en av mina favortier.

Cancer Milen

Jag och David hjälpte Emelie med hennes projektarbete. Cancermilen.  Vi fotade eventet.
bilder ligger på deras hemsida, och det kommer läggas upp några på Hard Rocks hemsida med. Vet dock inte när. Men dom dyker väl upp inom någon vecka.

The time is ticking

Det va längesen jag skrev något personligt på bloggen. Tänkte att jag skulle slänga ur mig lite om allt som händer för tillfället.
Jag är snart klar med körkortet, så jag kan få det ur världen. Har ju bara teoriprovet och uppkörningen kvar. Men jag är seg och lat. Har skjutit upp det allt för länge så ska försöka boka tid så fort det bara går.
Jag håller även på med min ansökan till en skola i Åsa. Ett år bild och form, som min tatuerare rekommenderade starkt. Det är ett internat och om jag kommer in så ska jag och mina kära fru Emelie Carlson bo i ett dubbel rum tillsammans.
Sen har jag bestämt mig för vart jag vill åka på min resa. Jag har gått i tankarna att spara pengar för att åka på en lite längre resa senare. Jag vill åka till Indien. Många säger att man inte borde åka dit för de inte är bra men Indien är ett väldigt vackert land och jag skulle få chansen att fota en massa. Plus jag som älskar historia osv skulle bara älska att åka och kolla på gamla palats som finns kvar efter maharadjorna.

Nä nu ska jag till Torget med Lollo.

Tänk miljö!

Gjorde lite fotomanupilationer till syrrans skolarbete. Hade tidsbegränsning så de blev lite slarvig gjort, men de får funka :P


Dress for success

Hittade en gammal bild jag ritat i photoshop.


Was I everything you wanted?


Lord of the rings maraton

Nu är jag verkligen helt slut. Har varit förkyld i några dagar och verkligen inte orkat göra någonting. Idag var även min syster sjuk så vi kom på en väldigt briljant idé. Vi ser alla Sagan om ringen filmerna, med extra material (special edition) Men då va kruxet att vi bara hade de två första i special edition version, så vi ringe papi så fick han åka och köpa den sista efter jobbet. Problem solved.

Jag kommer nog aldrig kunna tröttna på dem. Det är nog seriöst omöjligt och jag vet att jag e världens nörd men det skiter jag faktiskt bllankt i. Vi bunkrade upp oss i soffan med täcken, kuddar och massor med godsaker sen satt vi där från 12-0.15 ca. Så värt det!RSS 2.0